Sauna Vereniging België

Massages:

Geen enkele vorm van sensuele massage behoort tot de mogelijkheden.
(2 personen maximum)

Lichaamsmassage geeft je een intense en diepe ontspanning en stimuleert het natuurlijke herstelproces van je lichaam. Verder is het goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt , ook verhoogt de massage de stressbestendigheid en zorgt voor een goede nachtrust. Uw ogen gesloten en op de achtergrond rustige muziek... voelt u zich al een klein beetje in het paradijs?

Alle massages zijn ook buiten het gebruik van de sauna te reserveren.

  1. Relaxerende massage met olie 60 minuten / € 75
  2. Relaxerende massage met olie 90 minuten / € 105
    De relaxerende massage is een ontspannende en relaxerende massage waarbij niet alleen de oppervlakkige huid, maar ook de spieren en bloedsomloop worden gestimuleerd. Hebt u specifieke klachten vraag dan achter onze therapeutische massages.
  3. Zwangerschapsmassage 75 min / € 100
    Ontspannende zachte lichaamsmassage waar het "feel good" gehalte voor de mama centraal staat. Zij bepaalt ook welke lichaamsdelen er wel en welke er niet gemasseerd worden. Voor de massage wordt gebruik gemaakt van 2 kussens, die gevuld worden met warm water, en een knierol. De gemasseerde neemt in ruglig plaats op de warme kussens en blijft ook voor de volledige massage op de rug liggen. Door de waterkussens en het gebruik van olie kunnen alle lichaamsdelen gemasseerd worden; ook rug en onderkant benen!

Duo – massages (2 personen)

Wij beschikken over een duo kamer voor diegenen die heerlijk willen ontspannen met zijn tweeën. Gezellig samen met je partner, vriend of vriendin, moeder - dochter,... worden jullie gemasseerd in dezelfde ruimte. Bij Un Peu d'O zijn jullie in goede handen en zorgen we ervoor dat jullie heerlijk ontspannen weer naar huis gaan.

  1. Duo Massage 60 minuten / € 150
  2. Duo Massage 90 minuten / € 210
  3. Duo Massage (zwangerschap + voor de partner) 75 minuten / € 195
Algemene adviezen :
• Om geheel ontspannen de massagekamer binnen te stappen, vragen wij om op tijd aanwezig te zijn. Bent u te laat, dan gaat dit ten koste van uw tijd!
• Vanuit het oogpunt van hygiëne, verwachten wij dat U vóór de massagebehandeling thuis heeft gedoucht. Dat is niet alleen voor de massage therapeut prettiger om te werken, maar ook voor U om de behandeling te ondergaan.
• Bedenk even of er belangrijke dingen zijn die de massage therapeut moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te geven.
• Al onze massages zijn uitermate respectvolle massages. Wij gaan dan ook nooit in op eventuele erotische getinte verzoeken. Wij hebben het recht de deur te wijzen en de nodige instanties in te lichten.
Bedankt voor uw begrip.