Sauna Vereniging België

Reserveren.

Enkel de privésauna kan online geboekt worden, behandelingen en arrangementen kunnen niet online geboekt worden! Tel: 03/666.97.00 of email: info@unpeudo.be

Kijk gerust even naar onze eerstvolgende vrije plekjes.

Deze vrije plekjes worden altijd als deluxe aangemaakt, maar wensen jullie liever een basis pakket? Boek dan het deluxe plekje en meld bij opmerking dat jullie een basis pakket nemen en zelf handdoeken en slippers voorzien.

Reserveer gemakkelijk en snel van achter uw computer! Un Peu d'O biedt u deze online dienst aan, om u nog beter te kunnen bedienen.

Gelieve minstens 10 minuten voor de aanvang van uw arrangement aanwezig te zijn zodat wij u tijdens het intake gesprek op optimale wijze vertrouwd kunnen maken met het gebruik van de faciliteiten.

Voorschot:
U dient uw reservatie te bevestigen met een voorschot van € 60 euro voor een verhuring van de privé sauna. Hebt u een cadeaubon, geef dan de code door die op de bon staat bij uw reservatie. Bij een last minute reservatie, dit is een reservatie slechts 5 dagen voor gebruik van onze faciliteiten, dient u geen voorschot te betalen. Aangezien wij dit moeilijk kunnen controleren, cadeaubonnen kan u wel ingeven. Voor wellnessbehandelingen dient u een voorschot van 50% van de totale prijs te betalen als voorschot. U kunt hiervoor langskomen of storten op het rekeningnummer ING 363-0654261-36, IBAN: BE46 363065426136, BIC: BBRUBEBB, met vermelding van de gestructureerde mededeling welke U per e-mail toegezonden krijgt. Indien het voorschot niet binnen de 5 dagen in ons bezit is, zullen wij uw reservatie schrappen.