Sauna Vereniging België

Sauna - Arrangementen om uw sauna-ervaring nóg intenser te maken.

We bieden u twee types arrangementen, namelijk 'Ontbijtformules' en 'Verwenformules'.

Om de versheid van onze producten te garanderen, vragen wij u om het gewenste arrangement op te geven bij reservatie (minstens 2 dagen op voorhand).

Bij wellnesscenter Un Peu d'O kan u ook terecht voor arrangementen die u zelf naar wens kunt samenstellen. Alles kan met of zonder elkaar gecombineerd worden. Contacteer ons dan helpen wij u graag verder bij het samenstellen van u wensen.

Ontbijtformules

Genieten van deugddoende warmte gecombineerd met het heilzame effect van water, de ideale basis om te genieten van een heerlijk ontbijt in een sfeervol en exclusief kader.

Klassiek ontbijt € 50 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, jam, boter, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap en een kopje koffie of thee naar believen.

Cava ontbijt € 65 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, jam, boter, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie of thee naar believen en een klein flesje cava. (37,5 cl.)

Champagne ontbijt € 105 voor 2 personen

U wordt verwelkomd met een heerlijk assortiment van versgebakken broodjes vergezeld van koffiekoekjes, croissants, verschillende soorten beleg, jam, boter, gerookte zalm, yoghurt met vers fruit. Dit wordt u aangeboden met vers geperst sinaasappelsap, een kopje koffie of thee naar believen en een fles Champagne van het huis (75cl).

Verwenformules

Genieten van deugddoende warmte gecombineerd met het heilzame effect van water, de ideale basis om te genieten met uw partner van een romantisch moment. Geniet van de warmte, het water en van elkaar in een sfeervol en exclusief kader.

Tapas schotel € 45 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van tapas (ansjovis, ansjovisspies, zongedroogde tomaten, truffelsalami, chorizo, beenham, kaasblokjes, honingtomaatjes)

Kaasschotel enkel als Hoofdgerecht € 55 (voor 2 personen)

Een uitgebreid assortiment aan Belgische en Franse kazen met een fruit/notenmengeling en een vers gebakken stokbrood.

Verwenschotel € 50 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van groenten, fruit, charcuterie en slaatjes met een vers gebakken stokbrood.

Mer du Nord schotel € 55 voor 2 personen

Een heerlijk assortiment van gerookte vissoorten, gemengde salade en met een vers gebakken stokbrood.